ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ιδανικοί προορισμοί εργασίας

Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει.

Δανία

Denmark-alpha-abe-new

Με 6  εκατομμύρια πληθυσμό η Δανία είναι η πιο πεδινή σε σχέση με τις άλλες σκανδιναβικές χώρες.

Αποτελείται από τη χερσόνησο της Γιουτλάνδης και ένα αρχιπέλαγος με 400 περίπου νησιά, συνορεύει από ξηράς με τη Γερμανία, ενώ συνδέεται οδικώς μέσω της γέφυρας Oresund με την πόλη Μάλμε της Σουηδίας.

Γαλλία

France-alpha-abe-new

Η Γαλλία με πληθυσμό 66 εκατομμύρια, πρωτεύουσα το Παρίσι και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.Ε. είναι μια ανεπτυγμένη χώρα με πολύ υψηλό δείκτη ανάπτυξης. 

Είναι μια χώρα που την βρέχει η Μεσόγειος θάλασσα αλλά και ο Ατλαντικός Ωκεανός και βρίσκεται στα δυτικά της Ευρωπαϊκής ηπείρου.

Γερμανία

Germany-alpha-abe

Με 80 εκατομμύρια πληθυσμό η Γερμανία είναι η 4η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στον κόσμο χωρίζεται σε 16 ομόσπονδα κρατίδια της.

Η Γερμανία δεν είναι ακριβή χώρα σε σχέση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το κόστος των ειδών διατροφής, της στέγασης, της ένδυσης, των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, κ.λπ. αντιστοιχεί στο μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σουηδία

Sweden-alpha-abe

Με πληθυσμό 9.5 εκατομμύρια το Βασίλειο της Σουηδίας είναι μια σκανδιναβική χώρα στη βόρεια Ευρώπη που ασχέτως της χαμηλής πληθυσμιακής πυκνότητας, διαθέτει πλούσιους φυσικούς πόρους σε νερό, ξυλεία και σιδηρομεταλλεύματα και οι πολίτες της απολαμβάνουν υψηλό βιοτικό επίπεδο καθώς σαν χώρα γενικά θεωρείται σύγχρονη, πολιτικά φιλελεύθερη και με ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Ξεκινήστε την αναζήτηση εργασίας στο εξωτερικό τώρα.

Υπάρχουν ευκαιρίες για εργασία στο εξωτερικό; Βεβαίως και υπάρχουν. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στο λινκ που ακολουθεί και σύντομα ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου.